Apropå vägen in i Enhetsmedvetandet

Apropå vägen in i Enhetsmedvetandet

Det är inte vad vi lär oss om andlighet och esoterik som självklart hjälper oss igenom passagen in i ett Högre medvetande. Det är inte vad vi läser eller vad vi hör andra berätta som automatiskt för oss in i en Högre dimension.

Det är först när vi riktigt kan känna och på djupet uppleva det sanna i vad vi hört eller läst som transformationen kan ske. Det är hjärtats känsla som leder oss in i det nya. Det är hjärtats insikt som hjälper oss att vända blad. Däri ligger det nya.

Så, låt dig inte förledas av tankens dominans i ditt sökande efter det gudomliga i dig. Det är insikten och upplevelsen av det nya som transformerar!

Ulla

Utdrag ur boken PROFETIA – Möten med Gudinnan Antares och vägen in i den femte dimensionen.

”Återigen påminns jag om skillnaden mellan att ta till sig saker intellektuellt och att helt gå in i upplevelsen av vad de innebär. Det är två olika tillstånd.” 

Antares frågar; ”Din uppgift är att omfatta Antares syn. Det är den du skall bejaka och det är konsekvenserna av det som du behöver kunna hantera. Älskade barn, jag behöver väl knappast fråga om du är beredd att ta konsekvenserna”.

”Jag förstår vad du menar. När jag ställer frågan till mig själv i det här högre perspektivet är svaret enkelt, men jag förstår varför de frågar. Hittills har jag låtit frågan landa i min mänskliga hjärna och jag har förstått det som sagts utifrån mitt intellekt. I det här högre perspektivet inser jag att förändringarna är mer genomgripande än vad min hjärna kunnat förutse. Återigen påminns jag om skillnaden mellan att ta till sig saker intellektuellt och att helt gå in i upplevelsen av vad de innebär. Det är två olika tillstånd”.

5. Guidad meditation

Bara Källan/Gud är. Gå in i tystnaden mellan dina tankar och meditera över begreppet ”bara Källan är”. Källan är utgångspunkten. Oändligt medvetande. Källan är den

Läs mer »
Kategorier