Profetia – Möten med Gudinnan Antares och vägen in i femte dimensionen

PROFETIA är en personlig bok som berättar om hur det gudomliga och djupt sanna i våra hjärtan pockar på att bli avtäckt och hur avsikten med människans tillvaro på Jorden nu successivt börjar växa fram.

I boken får vi möta Gudinnan Antares som beskriver hur hennes vibration är en naturlig ingrediens i det enhetsmedvetande som är på väg att mejslas fram i var och en av oss och att hon i den här tiden närmat sig planeten för att hjälpa till. Hennes koder har sedan begynnelsen legat lagrade i en underjordisk stad av kristall i väntan på att mänskligheten skall ta steget in i en ny dimension.

”Hjälp andra att bekanta sig med den ton som vilar i deras inre, och spegla fram den gudomlighet de bär i sina hjärtan.” ”Du behöver stå fri och vara modig. Stå bortom illusionens slöjor.” “Alla behöver i den här tiden uppmärksammas på att något väntar på andra sidan om de begränsningar som de satt upp för sig själva.”

Det är några av de budskap som Gudinnan Antares och Lord Melchizedek förmedlade i norra Argentina under de månader då jag förbereddes inför det arbete som väntar.

Boken beskriver en väg och ger en inblick i upplevelserna under tiden i Argentina. I ett område präglat av den stad av kristall som vilar under jord. Men framför allt är boken en hyllning till Gudinnan Antares som står redo att bistå oss och planeten i övergången till en ny dimension.

PROFETIA är också skriven i förhoppningen om att andra skall låta sig inspireras till att söka guldet inom sig.

Jag är djupt tacksam om du vill sprida informationen!
Ulla Anderen

Den finns i bokhandeln och kan beställas på nätet.
www.adlibris.se
www.vattumannen.se

Profetia – Vägen hem

Våga lita på dig själv och dina instinkter. Inom dig bär du på kunskaper som gör det möjligt att utvidga dina gränser, så att du kan röra dig fritt i tid och rum. Genom en inre frigörelse kan du förändra ditt medvetandetillstånd och få tillgång till förlorad kunskap. Profetia- vägen hem, berättar om vår dolda inre verklighet och hur du med vägledning kan nå ditt.

Boken tar dig med på gränslösa resor, från Atlantis undergång till gömda labyrintsystem under pyramiderna i Egypten. De stora existentiella frågorna om Guds förhållande till människan, meningen med livet, kampen mellan det onda och goda sätts i ett nytt perspektiv i möten med mästare och den andliga världens samlade visdom.

Profetia – vägen hem, förutspår en ny tid, en ny människa, en genomgripande förändring som leder oss in i en helt ny tillvaro – ett paradis!

Boken är slutsåld på förlaget och det är med glädje jag nu lämnar ut den till alla som vill läsa den. Den finns att läsa under www.divineoneness.se

Välkommen att läsa boken Profetia – Vägen Hem
(Klicka på denna länk och en pdf fil med boken öppnas)

Ulla Anderen