2. Guidad meditation om ”Övergången”

Vid ett tillfälle under mina vandringar bland de kristallina bergen i norra Argentina gav Antares mig den här bilden att reflektera över.

” I bilden halvligger Jesus i skuggan av ett olivträd. Jag sitter med benen i kors straxt intill och vi tittar båda ut över det ökenlandskap som omger oss. Vi sitter tysta som om inga ord behövs.
Plötsligt och utan förvarning dyker bilden av en enorm bubbla upp ett stycke bort. I bubblan ser jag människor springa omkring. De flesta verkar helt omedvetna om att de befinner sig i en bubbla. Ibland stöter de emot bubblans väggar men då vänder de sig bara om och går åt ett annat håll. Några kravlar aktivt längs med väggarna och söker efter en väg ut. Ytterligare några har lyckats hitta en efterlängtad öppning och deras kroppar sticker delvis ut.
Jesus tittar på mig och jag kan inte låta bli att le igenkännande. Jag har upplevt alla tillstånden och påminns återigen om vilken annorlunda värld som väntar oss utanför den tredje dimensionens illusoriska bubbla.
Jesus bekräftar.

5. Guidad meditation

Bara Källan/Gud är. Gå in i tystnaden mellan dina tankar och meditera över begreppet ”bara Källan är”. Källan är utgångspunkten. Oändligt medvetande. Källan är den

Läs mer »
Kategorier